RSS

A csábítás…

28 Sze

…művészet, tudomány, életstílus!

 “Nem az a fontos, mit teszek, hanem, hogy hogyan teszem. Nem az, amit mondok, hanem, hogy hogyan mondom. És, hogy hogyan nézek, miközben teszem és mondom.”

  -Mondta anno egy amerikai szexszimbólum, Mae West.  Szerinte a  legfőbb ok, amiért e földre születtünk, hogy megtaláljuk a tökéletes társat, tehát ismernünk kell azokat a csábítási trükköket is, amely mindezt könnyebbé teszi!

Csábítani vagy vonzónak lenni, nem azt jelenti, hogy odamegyünk egy férfihoz és közöljük vele: tetszel. A csábítás művészet, na és persze tudomány. Minden az önbizalomról szól: hogy ismerjük a testünket és minden porcikáját képesek legyünk felhasználni, hogy megszerezzük álmaink férfiját.

Manapság sokkal könnyebb dolgunk van, mint régen. A szépségiparnak köszönhetően rengeteg dolog a segítségünkre van. (smink, fehérneműk, push-up melltartó, aromaterápiás olajak, ilyen-olyan kencék.)

Azért tudnunk kell, attól, hogy órákat készülődünk és az utcára kilépve úgy nézünk ki, mint egy plázacica, még egyáltalán nem vagyunk igazi csábítók. Mi nem vagyunk buta libák, azok akik beadják a derekuk az első randin :O

Ehhez intelligenciára van szükség. Amikor tudjuk mit akarunk és nem vagyunk hajlandóak tágítani a hosszútávú elképzelésünk mellől. A csábítónak az agya a legfontosabb szerve, tudja mit mikor és hogyan használjon, hogy mozgásban tartsa a férfit, fenntartsa az érdeklődését. Semmiképp sem közönségesen, nyíltan, inkább észrevétlenül hálózzuk be a kiszemeltet, hogy megtartsuk abban a hitben: ő csábított el minket.:)

Mindenkinek más és más trükk vált be, hogy meghódítsa a szíve választottját. Ti hogy csábítottátok el a nagy Őt?:-)

Reklámok
 
 

Szerintem:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Crystal ♥ Makeup Studio

Ahogy mi nők látjuk, ami minket érdekel.

Ahogy mi nők látjuk, ami minket érdekel.

Csajos semmiségek...

Ahogy mi nők látjuk, ami minket érdekel.

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogger ezt kedveli: