RSS

5 jó pont a pasiknál

1.  Hagyjuk levegőhöz jutni!

Amikor elmegy a haverokkal sörözni, vagy focit akar nézni, hagyjuk. Ne hívogassuk telefonon, hogy kik vannak ott és mikor ér végre ránk! Nem azért akar külön lenni egy kicsit, hogy akkor is a nyakán lógjunk, hanem mert mindenkinek szüksége van a párja nélkül eltöltött időre is. Valljuk be, ez fordítva is így van, használjuk ki…sőt élvezzük, hogy nincs velünk és foglalkozzunk olyan dolgainkkal, amivel amúgy nem tudnánk.

2.  Legyünk őszinték!

Egy idő után úgyis rájövünk, hogy ha nem mondjuk meg mit akarunk, ő soha nem fogja kitalálni! A férfiak nem gondolatolvasók! Célozgatással meg rizsázással csak hülyének fog nézni. Ha akarunk valamit, mondjuk meg kerek-perec! Időt és energiát spórolunk vele, akár még egy veszekedést is. Mert ugye képzeljük el a szitut amikor célozgatunk…ő nem érti, mi meg a fejéhez vágjuk, hogy “nemigaz, hogy magadtól még ezt sem tudod”…stb.

3.  Kezeljük férfiként!

Melyik pasi álmodozik arról, hogy egy társaságban mókucimnak szólítsák, papucsként bánjanak vele? Legalább más előtt ne hozzuk kellemetlen helyzetbe, még ha otthon hajlamos segíteni, mosogatni stb. 😉 Hagyjuk, hogy férfi legyen! Még ha tudjuk, hogy fogalma sincs a mosógépszerelésről, bízzuk csak rá. Ő büszkén fog segíteni, nekünk meg lesz egy működő gépünk (- jobb esetben.)

4.  Tilos zóna

Ne avassuk be a szépítkezési szokásainkba! Írtó szexi lehet számára, amikor azt látja, hogy borotváljuk a lábainkat, közben valami zöld pakolás van az arcunkon, ne adj’Isten éppen a pattanásainkat nyomogatjuk. Akik együtt laknak egy idelye, hajlamosak pl. nyitott wc ajtónál pisilni, neee! Ezek higgyétek el, kiábrándítóak.

5.  Szerinted is kövér vagyok?!

Na, ezt felejtsük el! Úgyis azt mondja, hogy nem. Mivel szeret és nem akar cirkuszt. Vagy igazat mond és tényleg nem. Felesleges erről faggatni, álljunk a tükör elé és állapítsuk meg magunk. Vagy kérdezzünk meg mást. Próbáljunk meg felvenni egy tavalyi nadrágot. Ennyi…

Reklámok
 

Szerintem:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Crystal ♥ Makeup Studio

Ahogy mi nők látjuk, ami minket érdekel.

Ahogy mi nők látjuk, ami minket érdekel.

Csajos semmiségek...

Ahogy mi nők látjuk, ami minket érdekel.

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogger ezt kedveli: